Pilot workshop Classis bag

Wauw, wat was dat leuk! Voor het eerst de workshop Classic Bag gegeven aan mijn lieve nichten! Wat fijn dat zij mijn proefpersonen wilden zijn voor deze pilot! Ik vond het spannend om te doen. Zou ik wel de juiste tips geven en zouden de tassen wel mooi genoeg worden? Ik wil tenslotte niets liever dan een groep blije mensen naar huis laten gaan met een tas waar ze trots op zijn en die ze met liefde dragen daarna!

Gelukkig pakte dat goed uit. Kijk maar eens wat een mooie tasjes het zijn geworden! En hoewel het patroon hetzelfde is, zijn de tasjes toch uniek. Iedereen heeft immers zijn eigen smaak en kiest daar het leer en de fournituren bij. Er was ook genoeg tijd om een eigen creatieve twist aan de tasjes te geven. Daardoor werd de workshop wel wat langer dan ik van tevoren had ingeschat, maar hé, daar is het een pilot voor. Voortaan weet ik dat ik de duur van de workshops niet moet onderschatten!

Na een lekker kopje soep in de tuin (het zijn natuurlijk wel mijn nichten hè) kon ik iedereen met een goed gevoel uitzwaaien.

Juni 2018

creatieve tas gemaakt leer