Winkelwagen  

Over mij

de tassenfabriek workshops over mijDe Tassenfabriek is een nieuw label dat staat voor stoere leren tassen met een twist. 

Het label is opgericht door mij: Jeannemiek Bakker. Ik was altijd al gek van tassen en schoenen en alles wat van leer is gemaakt. Op een gegeven moment ben ik de opleiding tot tassenmaker gaan volgen bij het Leerlokaal in Arnhem. Nadat ik die met goed gevolg had afgerond, was de stap naar een eigen label snel gemaakt. Het is zo leuk om iets met je handen te maken, iets te creëren. Ik hou van stoere tassen, maar ook van kleuren en mooie vormen. Als ik mijn eigen tassen zou moeten typeren dan zou ik zeggen dat ik stoere tassen met een knipoog maak.

Ik werk het liefst met mooi dik leer dat door en door geverfd is. Leer dat tegen een stootje kan dus. Maar ik ben ook gek op subtielere leersoorten met mooie kleuren of printjes. Ik vind het super leuk om elke keer iets nieuws te maken. Daarom maak ik limited editions van een bepaald patroon, of een bepaalde leersoort. Daarna focus ik me weer op iets nieuws. 

Je kunt natuurlijk een mooie leren tas of ander item kopen in de webshop, maar je kunt ook een workshop volgen bij mij in het atelier van de Tassenfabriek. Kom bij mij je eigen leren tas, riem of portemonnee maken of zo'n mooie leren omslag voor een notitieboek! Er is echt niets leuker dan zelf iets te maken wat je elke dag met plezier en trots kan gebruiken!

Klik hier voor de workshops. Wil je met een grotere groep dan 6 mensen komen, of ben je beperkt in je tijd, klik dan hier om contact op te nemen met mij, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Het atelier van de Tassenfabriek zit in Zeist en is gemakkelijk te bereiken met de auto (gratis parkeren).